Biográfia

1991 – 10 évesen elkezdtem zongorázni tanulni. Már az első órára saját szerzeménnyel érkeztem, a zeneszerzéssel azóta is próbálkozom.

1994 – Életem másik zenei szerelme, a dob! 1994 áprilisában ültem először dob mögé és 1 hét (!!) dobolás után, kényszerűségből ugyan, de doboltam egy szombathelyi gospel zenei fesztiválon – örök emlék marad…

1999-ben részt vehetek az első Gospel Fesztiválon, Solymáron.

2002-ben világossá vált számomra, hogy a hit megkerülhetetlen az életemben, így a zenei témát illetően a gospel témájú zene lett az az irány, ahol igazán otthon vagyok, és amivel úgy érzem, valóban tudok adni.

2006-ban megnősültem, és mára két gyermekes apuka és boldog férj vagyok.

2007-ben Pintér Béla meghívására az újonnan alakuló csapatába kerültem, ahol két lemezen is közreműködhettem (2008. Mesés Valóság; 2009. Gospel – Valódi gyöngyszemek), s a stúdiózás mellett körülbelül 200 esetben zenéltünk közösen, bejárva az országot, és a határon túli magyar barátaink körét (Erdély, Kárpátalja, Felvidék).

2010-et írtunk, amikorra is úgy éreztem, ha csak lassan is, de kezdek megérni, felnőni. Egyértelműen kialakult a saját zenei és szöveg irányzatom. Megtaláltam azokat a társakat, akikkel együtt tudok muzsikálni, dolgozni, s ami ennél is fontosabb, hogy az Istenbe vetett hit az, ami összeköt bennünket.

2010-ben elkészítettük első, önálló lemezünket „Legnagyobb Ajándék” címmel.

2011. az „Egyetlen Út” című új lemezünk megjelenésének az éve volt, amely lemezen már kizárólag saját szerzésű dalaink kaptak helyet.

2013. Megjelentettük harmadik lemezünket, "Váltság Válság" címmel, ami szintén csak saját szerzeményeket tartalmaz. A CD mellett Letöltő Kártyán, és limitált számban Dupla Bakeliten is elérhető a lemez, de természetesen az ismert webáruházakban (iTunes; Amazon, stb...) is.