Gyakran hallom, hogy azt mondják: „Nincsenek csodák!” Pedig, én meg vagyok győződve arról, hogy csodák igenis léteznek! Csoda, hogy Te, Kedves Látogató, most itt böngészed ezt a weboldalt.

Zenész társaimmal együtt nem kisebb célt tűztem ki magam elé, minthogy, Hazánkban is népszerűvé tegyem a Gospel stílusú zenét. Szeretném mindezt hitelesen tenni, felvállalva a hitemet, a véleményemet, az egyéniségemet. Könnyed, fiatalos, lendületes, populáris stílusban, funky, pop-rock és soul jegyek ötvözésével szólaltatjuk meg dalainkat.

Életem első zongoraórájára egy saját szerzeménnyel érkeztem. Nem érdekelte a tanáromat, mert nem egyenes háttal ültem a zongoránál, és a kéztartásom sem volt tökéletes… Arról álmodoztam, hogy egyszer majd játszhatok egy zenekarban, ahol barátokkal muzsikálok együtt; barátokkal, akikkel szeretjük egymást; és arról is álmodoztam, hogy biz’ Isten, megtalálom a saját utamat, majd hangzóanyagot készítek, és koncerteket fogok adni, hogy örömet szerezzek, és reményt mutassak az embereknek.

A muzsikálás akkor nyert valódi értelmet, amikor találkoztam Vele. Rátaláltam arra a személyre, akibe a hitemet vethetem, akitől valódi tartalommal telik meg a harmónia, a szólamok... A Vele való találkozásom új utakat nyitott előttem, s rájöttem, hogy Ő az Egyetlen, aki képes arra, hogy megváltoztassa az életemet. Az Ő hatása pedig nem múlik el…

Az ember lételeme az álmodozás… és az álmok megvalósítása, amiket a Jóistentől kaptunk. Tény, hogy az álmok valóra váltása küzdelmes, rögös úton érhető el, de ettől talán csak még értékesebbé válik. Szentül hiszem, hogy az álom, ami bennem él, valóra fog válni. Hiszem, hogy szeretett Hazánk, Magyarország lelki – szellemi – erkölcsi helyreállása bekövetkezhet.

Mindent feltettem egy lapra. Szeretném elmondani, hogy van olyan szeretet a világon, ami nem múlik el – Isten, irántunk való szeretete. Ezért szeretném, hogy a Gospel zene itthon is elismert, közismert és szeretett műfaj legyen, de ennél is jobban szeretném látni, ahogyan az Örömhír, az Örömzene hallatán vidámabbak leszünk, és találkozunk a Teremtő Szeretetével.

Kellemes böngészést kívánok az oldalon,